Naast werkkledij, veiligheidsschoenen en PBM's is er binnen uw organisatie ongetwijfeld ook nood aan een logo, huisstijl, visitekaartjes, flyers, een website of webshop, grootformaat reclame en meer. Daar kunnen onze ervaren grafische ontwerpers u perfect in bijstaan. Ze staan garant voor de ontwikkeling en creatie van jouw uniek en sterk merk. Een verhaal waarbij ieder detail naadloos aansluit op de normen, waarden en missie van jouw onderneming.

Een logo laten ontwerpen

Wil je een logo laten ontwerpen? Kies dan voor een professioneel bedrijf. We zien regelmatig bedrijven die opstarten met een "gratis" of gedownload logo. Vaak met nadien zeer grote gevolgen in een verdere fase van je ondernemerschap. Bij Wear And Work doen we dat meteen goed. We vertalen jouw doelen naar de juiste vorm, kleur, lettertypes en sfeer. Alleen zo vormt een logo de fundering van jouw merkidentiteit.

Een huisstijl laten ontwerpen

Eens je logo op punt staat, is het tijd voor de uitwerking van je huisstijl. Je huisstijl is verbonden met de identiteit en het imago van jouw onderneming. De identiteit staat voor het zelfbeeld dat je bedrijf wil vestigen. Het imago staat voor het beeld dat de klant van jouw organisatie heeft. Door de creatie van een positieve huisstijl kunnen we de identiteit en het imago gunstig beïnvloeden. Daarnaast zorgt een professionele huisstijl voor een maximale herkenbaarheid en duidelijke communicatie.

Reclame & drukwerk laten ontwerpen

Heeft u geen ontwerp ervaring of beschikt u niet over de nodige programma's zoals Illustrator, Photoshop of Indesign? Dan kan u beroep doen op de grafische ontwerpers van Wear And Work. Wij voorzien u dan van een origineel ontwerp voor uw drukwerk en grootformaat reclame. Zo bent u zeker dat uw spandoeken, reclameborden, werfdoeken, beachvlaggen, roll-up banners en meer gegarandeerd zullen opvallen.

Tarieven

Ons grafisch team helpt je graag verder met het nakijken, het drukklaar zetten, of de volledige opmaak. We voorzien hiervoor een tarief van €60 per uur (in regie).

Vraag hier naar jouw grafisch ontwerp offerte.