Absoluut! We zouden het zeer jammer vinden mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop bij Wear And Work.

Omruilen

U heeft ten allen tijde het recht om bestelde artikelen binnen een redelijke termijn van 14 dagen GRATIS om te ruilen voor een andere kleur, maat of model. Deze termijn gaat in op de dag van de ontvangst van uw bestelling.

Retouren 

U heeft het recht om zonder aantoonbare reden af te zien van uw aankoop bij Wear And Work. Dit binnen een redelijke bedenkperiode van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat u uw bestelling in ontvangst neemt.

Tijdens deze bedenkperiode dient u de ontvangen artikelen en de verpakking als een goede huisvader te bewaren. Indien u gebruik wil maken van het herroepingsrecht dient u alle goederen incl. de originele verpakking terug te sturen.

Voor de verwerking van een retour reken we 20% retourkosten aan. Indien u reeds betaalde voor de geretourneerde goederen, dan zal het bedrag binnen de 30 dagen na ontvangst en nazicht van de geretourneerde artikelen worden terugbetaald.

OPGELET - De omruiling of retour kan niet aanvaard worden voor:

 • Reeds gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
 • Gedragen kleding of artikelen waarvan de etiketten verwijderd zijn
 • Bestellingen waarvoor de termijn van 14 dagen verlopen is.
 • Gepersonaliseerde, bedrukte of geborduurde producten volgens specificaties van de klant
 • Producten dat een duidelijk persoonlijk karakter hebben.
 • Artikelen die vanwege hun aard of hygiënische redenen niet kunnen worden omgeruild.
 • Orders boven de €500 (daar onze leveranciers bestelde goederen niet terugnemen)
 • In bovenstaande situaties kan Wear And Work kan de aangekochte goederen niet terugnemen binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Hierdoor vervalt het heroeppingsrecht van de bij Wear And Work aangekochte goederen volledig.

  Ga terug naar FAQ / veelgestelde vragen

  Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Aarzel dan niet om ons te contacteren via de chat of per telefoon 015 65 30 70 of per email.