Als full service partner beschikt Wear And Work over een eigen print productie. Zodoende onze klanten te kunnen voorzien van een ongeziene service. We staan daardoor garant voor een professionele en flexibele service alsook een uitstekende printkwaliteit.

Klein en groot drukwerk

Wij bieden een ruim gamma aan digitale grootformaat reclame en drukwerk. Daarmee zorgt WAW ook voor een offline marketingondersteuning die uw communicaties in de kijker zet. Onze selectie bestaat uit klein en groot drukwerk. Van visitekaartjes, flyers, affiches, stickers, spandoeken, reclameborden en beachvlaggen. We willen zo voldoen aan de noden van iedere onderneming. We staan steeds klaar om uw vragen te beantwoorden en jou te adviseren op maat van jouw project of onderneming. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

 • Werkkledij: Werkkledij of bedrijfskledij bedrukken en borduren is onze specialiteit. Ons ruim assortiment aan werkkleding, bedrijfskleding en promotioneel textiel zorgt ervoor dat u als bedrijf of zelfstandige, professioneel voor de dag komt.
 • Stickers: Rond, vierkant, rechthoekig of een bijzondere vorm. Jouw digitaal geprinte stickers snijden wij op het gewenste formaat én in iedere vorm. We hebben diverse binnen en buiten toepassingen, alsook de verwerking per stuk, per vel of per rol. Ontdek de mogelijkheden om jouw persoonlijke losse stickers te laten printen. Ideaal om uit te delen of ergens bij te geven.
 • Spandoeken: Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign toepassingen.
 • Werfdoeken: Werf- of bouwhekken zorgen in de eerste instantie voor afscherming van een bouwplaats of evenement. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt om ze te voorzien van een werfdoek. Werfdoeken minimaliseren het zicht en zorgen voor een maximale boodschap.
 • Beachvlaggen: Onze beachvlaggen of beachflags staan bekend omwille van hun uitstekende prijs en kwaliteit. Het zijn blikvangers in tal van formaten. Ideaal voor beurzen, winkels, concerten, opendeurdagen of markten. Ze zijn eenvoudig op te zetten, budgetvriendelijk en geschikt voor binnen- en buitengebruik.
 • Reclameborden: We bieden reclameborden in tal van materialen en geproduceerd op het door u gewenste formaat. Ze hebben één doel: de aandacht trekken op een fysieke locatie. Met keuze uit diverse print-technieken, materialen en diktes weet je met zekerheid dat dit gegarandeerd zal lukken.
 • Roll-up banners: Een roll-up banner kent vele namen: rolbanner, rollup banner of roll banner. Welke jij ook gebruikt, één ding is zeker: hiermee promoot je snel, efficiënt en voordelig een product, service, bedrijf of evenement. Onze roll-up banners zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kwaliteiten.
 • Beurswanden: Beurswanden geven jouw stand een professionele uitstraling. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een haarscherpe print en van uitstekende kwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en formaten. Wil je alle informatie overzichtelijk op een rijtje? Vraag dan naar meer informatie bij onze experts.
 • Fotobehang: Met een origineel fotobehang maak je een wand helemaal als nieuw. Er is voor ieder project een oplossing. Zo kunnen we een fotobehang ontwerpen met jouw bedrijfslogo, het voorzien van een abstract design of inspirerende sfeerbeelden. Er is keuze uit drie varianten om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien.
 • Affiches: Affiches zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Ze zijn één van de bekendste, eenvoudigst toepasbare én goedkoopste reclamemiddelen. Kortom met een affiche zit je altijd goed. Bestel affiches op verschillende materialen en in verschillende formaten.
 • Flyers: Met onze digitaal geprinte flyers knalt de boodschap van het papier! We printen vanaf 25 stuks op zeer hoge kwaliteit. Flyers kan je gebruiken voor het communiceren van acties, evenementen of nieuwe producten. Met een handzaam A5, A6 of A7 formaat kan je op een snelle manier veel mensen informeren. Moet er toch meer tekst of een grotere afbeeldingen op? Dan kan je kiezen voor een A4 of zelfs een A3 formaat.
 • Visitekaartjes: Visitekaartjes of businesskaartjes zijn een perfect hulpmiddel bij het netwerken. Ze zorgen ervoor dat je gesprekspartner altijd een herinnering bij zich heeft. Met een onderscheidend ontwerp zorg je voor herkenbaarheid bij je zakenrelaties. Een standaard visitekaartje heeft een formaat van 8,5 x 5,5 cm en is bschikbaar in tal van papiersoorten. Uiteraard maken wij ook kaartjes op maat van onze klanten.
 • Immostickers en immoborden: Immoborden, ook wel bekend als makelaarsborden of V-borden, zijn opvallend, weerbestendig en herbruikbaar. Je bevestigt deze borden eenvoudig op ramen of andere gladde ondergronden met dubbelzijdig tape of zuignappen. Ook de "verhuurd" en "verkocht" stickers maken deel uit van ons aanbod.

Vraag hier naar jouw drukwerk of reclame offerte.

Enkele realisaties:

Spandoeken en baniervlaggen
Fotobehang en naadloos behang
Displays en beurswanden
Drukwerk en visitekaartjes