Wear And Work werkkledij winkel Mechelen

Dé specialist op het gebied van werkkledij, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's).

Wij zijn een absolute referentie op het gebied van werkkledij, bedrijfskledij, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). Wear And Work biedt een ruime keuze voor diverse sectoren en beroepen. Zo bestaat ons assortiment uit meer dan 10.000 unieke producten van diverse topmerken. Ondermeer de merken Blaklader, Projob, James Harvest, Printer, De Berkel, Chaud Devant, Sievi, Sixton, Base, Puma, Atlas, Redbrick, Grisport, Cofra, enz. maken deel uit van ons assortiment.

Ons cliënteel

Een tevreden en trouw cliënteel vormt de basis van ons succes. Zo bestaat ons klantenbestand uit particulieren, zelfstandigen, KMO's alsook grote organisaties, multinationals en ziekenhuizen. We werken steeds op maat van het project en in functie van uw noden, waarbij u met Wear And Work kiest voor een uiterst klantvriendelijke service, een hoogstaande kwaliteit en een absolute garantie. Bij Wear And Work doen we wat we beloven!

Totaalpartner: Alles onder één dak

Wear And Work specialiseert zich in het maximaal ondersteunen van ondernemingen. Naast een speciaalzaak in werkkledij, veiligheidsschoenen en PBM's, beschikt ons bedrijf ook over een in-house grafische afdeling, een bedruk en borduur atelier alsook een digitale print productie. Doordat al deze dienstverleningen zich bevinden onder één dak, geniet u als klant van een complete ontzorging. Eén totaalpartner voor het realiseren van al uw wensen.