Wil je een professionele uitstraling of ben je opzoek naar uniformiteit? Laat dan je werkkledij bedrukken of borduren bij WEAR AND WORK.

Gepersonaliseerde werkkledij

Door middel van gepersonaliseerde werkkledij komt jouw bedrijf professioneel voor de dag. Zo kan je bijvoorbeeld jouw bedrijfskledij voorzien van je logo, een slogan of een wervende reclameboodschap. Bovendien zullen ook je medewerkers zich meer betrokken voelen bij jouw onderneming. Door je werkkledij te bedrukken of borduren met een uniek en op maat gemaakt ontwerp zorgt bedrukte of geborduurde werkkledij er voor dat je huisstijl en handelsmerk overal terugkomt. Zo beschik je over een duidelijke herkenbaarheid die voor bezoekers en klanten zeer professioneel overkomt. Naast een professionele uitstraling heeft gepersonaliseerde werkkledij ook een stevige impact op het imago en de naamsbekendheid. WEAR AND WORK is gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van werkkledij voor alle sectoren.

Voorbeelden van bedrukte of geborduurde werkkledij met logo

Werkkledij bedrukken
Bedrijfskleding borduren

Zeefdruk: 

Ons atelier bestaat uit 10 automatische carrousels. Die zorgen voor:

 • Een capaciteit van 45.000 bedrukkingen per dag
 • 12 kleuren druk op t-shirts, polo’s en sweaters

  Het fixeren van de inkt gebeurt via een droogtunnel op gas. Deze garandeert een hoge weerstand tegen veelvuldig wassen, zonder verkleuren van de bedrukking.

  DTG - Direct To Garment

  Met deze techniek wordt de inkt rechtstreeks op het textiel geprint. Dit laat ons toe full color prints in kleine aantallen te produceren aan economische prijzen. Hiervoor zijn er geen film- en instelkosten (per kleur) zoals bij zeefdruk. Deze methode leunt qua uitzicht en gevoel het meest aan bij zeefdruk maar is enkel mogelijk op textiel met minimaal 80% katoen.

  Transfers

  Voor bedrukkingen/prints op polyester textiel bieden wij diverse mogelijkheden zoals: full color- of zeefdruktransfers, flex en printed flex. Zowel voor kleine als grote oplagen. Daarnaast blijven we ook investeren in nieuwe en technische transfers.

  Borduren

  Ons professioneel borduuratelier bestaat uit een team van gekwalificeerde medewerkers en 20 computergestuurde borduurmachines voor een totaal van 164 borduurkoppen. We werken uitsluitend met machines en borduurgaren van hoge kwaliteit. Hiermee staan we garant voor een capaciteit van 25.000 borduringen per week. Bovendien worden alle borduurprogramma’s door de grafische afdeling aangemaakt. Dit zorgt voor een volledige controle over de productie, waardoor bijsturing op elk moment mogelijk is.

  Minimale aantallen voor opstart:

  WEAR AND WORK beschikt over een professionele productie. Daardoor zijn er voor het personaliseren van bedrijfskleding minimale aantallen van kracht. Bedrukken kan vanaf 25 stuks en borduren kan al vanaf 10 stuks. Voorbeeld bedrukken: 15x t-shirts + 5 polo's + 5 sweaters = 25 stuks

  Vraag hier uw offerte:

   Offerteaanvraag