Wil je een professionele uitstraling of ben je opzoek naar uniformiteit? Laat dan je werkkledij bedrukken of borduren bij WEAR AND WORK.

Gepersonaliseerde werkkledij

Door middel van gepersonaliseerde werkkledij komt jouw bedrijf professioneel voor de dag. Zo kan je bijvoorbeeld jouw bedrijfskledij voorzien van je logo, een slogan of een wervende reclameboodschap. Bovendien zullen ook je medewerkers zich meer betrokken voelen bij jouw onderneming. Door je werkkledij te bedrukken of borduren met een uniek en op maat gemaakt ontwerp zorgt bedrukte of geborduurde werkkledij er voor dat je huisstijl en handelsmerk overal terugkomt. Zo beschik je over een duidelijke herkenbaarheid die voor bezoekers en klanten zeer professioneel overkomt. Naast een professionele uitstraling heeft gepersonaliseerde werkkledij ook een stevige impact op het imago en de naamsbekendheid. WEAR AND WORK is gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van werkkledij voor alle sectoren.

Voorbeelden van bedrukte of geborduurde werkkledij met logo

werkkledij bedrukken of borduren
werkkledij bedrukken of borduren
werkkledij bedrukken of borduren
werkkledij bedrukken of borduren

Minimale opstart:

Dit betreft het totaal aantal textielstuks die in productie gaan. (vb. 10x t-shirts, 5x sweaters, 5x polo's = 20 stuks)

  • Zeefdruk is mogelijk vanaf 25 stuks
  • Transfers zijn af te nemen met een minimum van 25 stuks, bruikbaar overheen verschillende producties / bestellingen. Ideaal wanneer je regelmatig (kleinere) bijbestellingen plaatst.
  • Flex of printed flex is mogelijk vanaf 10 stuks
  • Borduren is mogelijk vanaf 10 stuks

Vraag hier uw offerte:

    Offerteaanvraag