de beste werkschoenen van 2021

De beste veiligheidsschoenen 2021

Bent u op zoek naar professionele veiligheidsschoenen? Dan zal het internet u vrij snel overspoelen met een gigantisch aanbod werkschoenen. Om nog maar te zwijgen over de verschillende merken, de veiligheidsnormeringen en technische functies. Daarom beantwoorden we in deze blogpost dé vraag van iedere professional: Welke veiligheidsschoenen zijn de beste werkschoenen van 2021? Ons artikel biedt u zowel een overzicht van de beste veiligheidsschoenen voor dames als voor heren. Daarnaast voorziet het ook een duidelijk verschil tussen de beste en de meest verkochte werkschoenen.

De beste werkschoenen voor heren

De beste werkschoenen voor dames

De best verkochte werkschoenen

  1. Grisport 803L S3
  2. Redbrick Onyx S3
  3. Cofra Conference S3
  4. Walkmate Oslo S3
  5. Sixton Auckland S3

De beste werkschoenen per sector:

Conclusie: de beste werkschoenen van 2021

Kort samengevat, voor het Wear And Work team is de Sievi Viper Roller High+ S3 de beste werkschoen van 2021. Voor ons een duidelijke winnaar in het ruime aanbod veiligheidsschoenen die de markt vandaag te bieden heeft.

Waarom u beter kiest voor "de beste" in plaats van "de meest verkochte" werkschoenen.

Wanneer het op veiligheidsschoenen aankomt, heeft u het over uw veiligheid, comfort en stabiliteit. Als professional staat u vaak 10 tot 12 uren per dag in uw werkschoenen. Dat wil zeggen dat de werkschoenen die u koopt grotendeels zullen bepalen of u met spier-, hiel-, knie- of rugklachten zal geconfronteerd worden. Helaas zien we nog te vaak dat hier te laat of niet bij stilgestaan wordt.

Koop uw werkschoenen bij Wear And Work omdat:

  • WAW beschikt over een ruime kennis en ervaring.
  • WAW garant staat voor kwaliteit en klantenservice.
  • WAW 24/7 bereikbaar is via een winkel, chat, telefoon en mail.
  • WAW beschikt over een fysieke winkel te Mechelen EN een online shop.
  • Wij pas tevreden zijn als u dat ook bent.

Heeft u nog vragen of is er iets niet duidelijk? Dan staat ons team u graag bij met professioneel advies! Aarzel niet om ons te contacteren.

VeiligheidsschoenenWerkschoenen