werkkledij en veiligheidsschoenen winkel

Wear And Work Mechelen

MECHELEN – Ons familiebedrijf Wear And Work is gespecialiseerd in werkkledij, bedrijfskledij veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). We zijn recent naar de Motstraat 60 M te 2800 Mechelen verhuisd.

Werkkledij winkel Wear And Work

Dé Werkkledij Specialist

Als trendsettende en bepalende speler, zijn we een uiterst betrouwbare leverancier in alles wat met werkkledij, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM te maken heeft. Trouwe klanten, een gemotiveerd team en een waaier van premium topmerken vormen de basis van ons succes. We verdelen A-merken zoals Blåkläder, Projob, James Harvest, De Berkel, Chaud Devant, Sixton Peak, Red Brick, Grisport, Cofra, Artelli en meer. Daarnaast personaliseren, bedrukken en borduren we ook werkkledij.

B2B - Winkel - Showroom - Webshop

De voorbije weken werd er veel aandacht besteed aan de realisatie van een fysieke winkel te Mechelen. Daarnaast is ook de digitalisering ons niet ontgaan. Wear And Work beschikt intussen ook over een zeer gebruiksvriendelijke webshop. Ons huidig aanbod bestaat uit meer dan 10.000 verschillende kledingstukken voor tal van sectoren, waarvan we dagelijks nog nieuwe producten aan onze webshop toevoegen. Mocht je dus online niet vinden wat je nodig hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees ook het artikel van Made In Mechelen.

Werkkledij